Punjenje Klime Audi Q7 (AM)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Pošaljite upit
Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks

Servis i punjenje auto klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 2015- vozila možete obaviti u prostorijama našeg servisa. Punjenje auto klime obaviće naši majstori sa profesionalnim uređajima i gasom koji nije štetan po okolinu i ljude. Gas koji koristimo za punjenje auto klima sertifikovan je od strane EU i ekološki je ispitan! Na punjenje auto klima dobijate i garanciju, a više detalja možete dobiti na licu mesta od naših zaposlenih.

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks
Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks Cena

Znamo sa kolikom pažnjom pristupate održavanju tehničkih karakteristika vašeg vozila i zato je naš glavni cilj da uz naš servis vaše auto klime uvek budu u besprekornom stanju. Naš servis je Beogradu, specijalizovan za održavanje i popravku auto klima na Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 2015- vozilima. Savremeni alati, tehnička ekspertiza, profesionalnost i beskompromisno znanje naših zaposlenih omogućavaju da pružamo kvalitetnu i efikasnu uslugu servisiranja i popravke auto klima. Nudimo širok spektar usluga u oblasti klimatizacije automobila. Neke od usluga koje možemo navesti su: punjenje auto klima, popravke svih vrsta kvarova na auto klimama, remont kompresora i zamena ulja u kompresoru, izrada creva za auto klime, usluge varenja aluminijumskih instalacija, dezinfekcija sistema auto klima.

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks Cena

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks Servis

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 211ks Delovi

U toku jedne godine, iz sistema koji se pravilno koristi, ispari 15-25 grama rashladnog sredstva. Za efikasan rad, preporučuje se redovan servis na svake 2 godine. U sklopu redovnog održavanja vrši se reciklaža freona i ulja. Tom prilikom se ubacuje određena količinu novog freona i ulja prema specifikaciji proizvođača Audi Q7 (AM) 3.0 TDI 2015- vozila. U našem servisu možete izvršiti dijagnostiku koncentracije freona i ulja u rashladnom sistemu i ako postoji potreba, dopuniti klima uređaj propisanom količinom rashladne tečnosti i ulja. Dopuna i zamena se vrši najmodernijim servisnim stanicama što garantuje izvanredan kvalitet radova.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.