Punjenje Klime Audi Q7 (AM)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Pošaljite upit
Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks

Servis i punjenje auto klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 2015- vozila možete obaviti u prostorijama našeg servisa. Punjenje auto klime obaviće naši majstori sa profesionalnim uređajima i gasom koji nije štetan po okolinu i ljude. Gas koji koristimo za punjenje auto klima sertifikovan je od strane EU i ekološki je ispitan! Na punjenje auto klima dobijate i garanciju, a više detalja možete dobiti na licu mesta od naših zaposlenih.

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks
Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks Cena

Znamo sa kolikom pažnjom pristupate održavanju tehničkih karakteristika vašeg vozila i zato je naš glavni cilj da uz naš servis vaše auto klime uvek budu u besprekornom stanju. Naš servis je Beogradu, specijalizovan za održavanje i popravku auto klima na Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 2015- vozilima. Savremeni alati, tehnička ekspertiza, profesionalnost i beskompromisno znanje naših zaposlenih omogućavaju da pružamo kvalitetnu i efikasnu uslugu servisiranja i popravke auto klima. Nudimo širok spektar usluga u oblasti klimatizacije automobila. Neke od usluga koje možemo navesti su: punjenje auto klima, popravke svih vrsta kvarova na auto klimama, remont kompresora i zamena ulja u kompresoru, izrada creva za auto klime, usluge varenja aluminijumskih instalacija, dezinfekcija sistema auto klima.

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks Cena

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks Servis

Punjenje Klime Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 258ks Delovi

U toku jedne godine, iz sistema koji se pravilno koristi, ispari 15-25 grama rashladnog sredstva. Za efikasan rad, preporučuje se redovan servis na svake 2 godine. U sklopu redovnog održavanja vrši se reciklaža freona i ulja. Tom prilikom se ubacuje određena količinu novog freona i ulja prema specifikaciji proizvođača Audi Q7 (AM) 3.0 TDI e-tron 2015- vozila. U našem servisu možete izvršiti dijagnostiku koncentracije freona i ulja u rashladnom sistemu i ako postoji potreba, dopuniti klima uređaj propisanom količinom rashladne tečnosti i ulja. Dopuna i zamena se vrši najmodernijim servisnim stanicama što garantuje izvanredan kvalitet radova.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.